کشاورزی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک صنعت هیجان انگیز با فناوری پیشرفته است و متخصصان جدید، شرکت های جدید و سرمایه گذاران جدید را به خود جلب می کند. این فناوری ها که به سرعت در حال توسعه هستند، یکی از آنها استفاده از ربات ها در صنعت کشاورزی میباشد، این موضوع نه تنها توانایی تولید کشاورزان را ارتقا می دهد بلکه پیشرفت در زمینه های رباتیک و اتوماسیون را نیز پدید می آورد .

ربات ها در صنعت کشاورزی

کشاورزی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک صنعت هیجان انگیز با فناوری های پیشرفته است و نظر متخصصان، شرکت ها و سرمایه گذاران جدید را به خود جلب می کند. یکی از این فناوری ها که به سرعت در حال توسعه هستند، استفاده از ربات ها در صنعت کشاورزی میباشد، این موضوع نه تنها باعث ارتقا توانایی تولید کشاورزان می شود، بلکه پیشرفت در زمینه های رباتیک و اتوماسیون را نیز پدید می آورد.

در حوزه کشاورزی ، نیاز قابل توجه به افزایش بازده تولید وجود دارد. سازمان ملل تخمین می زند که جمعیت جهان از ۷.۷ میلیارد نفر امروز، به ۹.۷ میلیارد نفر در سال ۲۰۵۰ افزایش می یابد. بنابراین درآینده جهان به غذای بسیار بیشتری احتیاج خواهد داشت و کشاورزان برای پوشش ادامه روند تقاضا با فشار جدی روبرو خواهند شد. ربات های کشاورزی از طرق مختلف بازده تولید را برای کشاورزان افزایش می دهند. از هواپیماهای بدون سرنشین گرفته تا تراکتورهای خودمختار، بازوهای رباتیک و …

 

زمینه های فعالیت ربات های کشاورزی

ربات های کشاورزی کارهای کند، تکراری و کسل کننده را برای کشاورزان به طور خودکار انجام می دهند و به آنها اجازه می دهد تا تمرکز اصلی خود را در بهبود عملکرد کلی تولید صرف کنند. برخی از رایج ترین زمینه های فعالیت ربات ها در کشاورزی عبارتند از :

  • برداشت و چیدن محصولات
  • کنترل علف های هرز
  • چمن زنی ، هرس ، بذرپاشی ، سمپاشی و رقیق سازی خودکار
  • مرتب سازی و بسته بندی

کشاورزی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک صنعت هیجان انگیز با فناوری پیشرفته است و متخصصان جدید، شرکت های جدید و سرمایه گذاران جدید را به خود جلب می کند. این فناوری ها که به سرعت در حال توسعه هستند، یکی از آنها استفاده از ربات ها در صنعت کشاورزی میباشد، این موضوع نه تنها توانایی تولید کشاورزان را ارتقا می دهد بلکه پیشرفت در زمینه های رباتیک و اتوماسیون را نیز پدید می آورد . ربات ها در کشاورزی ربات ها در صنعت کشاورزی RIA blog Modern organic farmhouse concept fbli 300x157 

فناوری های زمینه ساز پیشرفت رباتیک در صنعت کشاورزی

پیشرفت فناوری در سال های اخیر منجر به توسعه بسیاری از ربات ها شده است. بسیاری از ربات ها در صنعت کشاورزی، از فناوری بینایی ماشین برای جلوگیری از خطرات ، شناسایی محصولات و حتی تعیین آماده بودن محصولات برای برداشت استفاده می کنند. دید ماشین یا کامپیوتر به طور معمول شامل یک یا چند دوربین است که اطلاعات را به سیستم تجزیه و تحلیل ربات ارسال می کند، درنتیجه به ربات این امکان را می دهد که محصولات اطراف خود را پیدا کرده و به آنها دسترسی پیدا کند. بینایی ماشین امکان انجام کارهایی مانند جمع آوری علف های هرز ، نظارت بر رشد، برداشت، مرتب سازی و بسته بندی را برای ربات ها فراهم می کند.

از دیگر پیشرفتها، سیستم های مکان یابی ماهواره ای مانند GPS است. تجهیزات مزرعه ای، اعم از تراکتور ها و تجهیزات شخم زنی خودکار ، بذرپاشی ، اغلب برای موقعیت یابی و مکان یابی خود در مزارع، به اطلاعات GPS متکی هستند. درواقع ربات ها از ترکیبی از سنسورهای بینایی رایانه و GPS برای پیمایش و عملکرد بهره می برند.

فناوری دیگری که در ربات های کشاورزی به کار گرفته می شود ، یادگیری ماشین است. یادگیری ماشینی روش پیشرفته ای برای شناسایی مسیرها فراهم می کند که می تواند به وسایل نقلیه خودمختار کمک کند تا خود را با محیط سازگار کنند و از خطرات جدید یا غیرمنتظره در مسیرهای خود جلوگیری کنند. همچنین این امکان را برای انتخاب و کنترل کیفیت ربات ها فراهم می کند تا هنگام انجام کار ، یاد بگیرند و بهترین روش ها را برای شناسایی و اجرای وظایف خود توسعه دهند.

در مقالات بعدی به کاربردهای مشخص ربات ها در صنعت کشاورزی خواهیم پرداخت.

به اشتراک بگذارید

یادداشت های مرتبط

مشکلات صنعت کشاورزی
مقاله
Mohammadreza Abedini

مشکلات جهانی صنعت کشاورزی

در این مقاله از مقالات مجموعه نادهی قصد داریم تا به شیوه حل مشکلات جهانی صنعت کشاورزی بپردازیم. اکثر مدیران کسب‌وکار ها به خوبی می‌دانند

ادامه مطلب »
نمک زدایی آب
مقاله
Mohammadreza Abedini

نمک زدایی آب

در پاسخ به بحران کمبود آب در جهان، اصلی‌ ترین روش ارائه شده توسط دانشمندان، روش نمک زدایی آب شور است. به دلیل کمبود فزاینده

ادامه مطلب »
مزرعه من
مقاله
Mohammadreza Abedini

ریسک منابع انسانی

در آخرین مقاله از سری مقالات مدیریت ریسک در کشاورزی، به معرفی ریسک منابع انسانی و نحوه مدیریت آن خواهیم پرداخت. شما میتوانید مقاله قبل

ادامه مطلب »